Jaro je časem kosmetických novinek. Švédská značka IsaDora se rozhodla překvapit své fanoušky několika novými kosmetickými produkty. Jedná se o palety očních stínů, matné rtěnky, laky na nehty, vitaminový lesk na rty a řasenku. Nejnovější produkty od IsaDora jara 2016!

Twist-Up Matt Lips

Toto jaro si pro nás IsaDora připravila čtyři nové barvy jemné matné rtěnky. Twist-Up Matt Lips od IsaDora má saténové zakonččení a vlastnosti, které
zjišťují dlouhotrvající hydrataci. Matní rtěnka s papájou a extraktem z orchideje má zatím 10 odstínů, nyní se k nim ale přidají nové 4:: 49 Bare ‚N Beauiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose a 70 Vintage Pink. Matné, jemné a přírodní odstíny jsou toto jaro naprostou nutností.

Velvet Matt Nails

Šest odstínů laků na nehty v nové kolekci Velvet Matt Nails jsou další z novinek od IsaDora. Sametové matné laky na nehty se saténovou texturou a pastelovým zakončením jsou produktem, kterým letošní jaro na 100% oslníte. Dlouhotrvající, rychle schnoucí a jednoduše aplikovatelné (díky širokému aplikátoru) laky na nehty budou dostupné v šesti: 826 Velvet White, 827 Bohemian, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 830 Blue Cloud a 831 Spring Light.

Eye Shadow Quartet Relaunch

IsaDora nadcházející jaro nabízí dvě novinky do svých palet Quartet Relaunch. Krásněmatné a jemné odstíny v pudrových paletách jsou vysoce pigmentovány, jednoduché na aplikaci a dlouhotrvající. Oční stíny Quartet Relaunch jsou k dispozici ve dvou barvách: 05 Nude Rose a 06 Nude Sand.

Big Bold Mascara

Nejnovější řasenka od IsaDora má krémovou recepturu a expresivní černou barvu (10 Black), která dodává řasám definici. Pro aplikaci této vodotěsné řasenky nám poslouží velký aplikátor, který kombinuje dlouhé a krátké štětinky pro vytvoření hustých a skvostných řas.

Multi Vitamin Gloss

Vitaminový lesk na rty Multi Vitamin Gloss je řada produktů, kterou ženy opravdu milují. Značka IsaDora se rozhodla překvapit své fanoušky s novou jarní barvou tohoto produktu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *