Jaro je již za rohem. Proto se není čemu divit, když zjistíme, že značky začínají chrlit jeden výrobek za druhým. Novinky kam se podíváš. Jaro 2016 bude celé o pastelových barvách a svěžesti. Jemná kosmetika, prezentovaná firmou Essence, se na jaře dostane do všech větších drogerií. Co nám Essence v této nové kolekci nabízí?

Essence je značkou, kterou milují všechny ženy. To vše díky přátelskému profilu, velmi férovým cenám, širokému výběru produktů a samozřejmě skvělé kvalitě – to všechno jsou atributy kosmetiky od Essence. Jedná se taky o ekologickou značku, jelikož se její kosmetika netestuje na zvířatech. Není se tak čemu divit když zjistíme, kolik žen očekává nejnovější produkty od Essence. Na co se tedy můžeme těšit?

V nadcházející sezóně sází Essence na nové inovativní produkty a také na již dobře známou kosmetiku. Očekáváme několik nových odstínů a nějaké překvapivé novinky. Kosmetické produkty, které vyjdou v nadcházející sezóně se budou skvěle hodit do sbírky všech milovníků make-upu. Ale teď k věci, co přesně můžeme očekávat?

Stejně jako ostatní značky, i Essence vsadí na ikonické a vždy módní odstíny nude a odstíny pastelů. Mezi jarními produkty nalezneme top trend nadcházejícího jara. Jedná se o bílou ve všech jejích odstínech. Tuto barvu nenalezneme jen na lacích na nehty, ale také na očních linkách a na očních stínech. Pastelové barvy se budou nacházet snad v produktech snad každé kosmetické kategorie.

Mezi rpodukty jara 2016 nalezneme laky na nehty v metalických barvách, které se poprvé objevili na módních výstavách. Essence nezapomněla na kosmetiku nabuzující efekt kouřových očí a na set pro konturování obličeje. To vše s příměsí organických ingrediencí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *