Stejně jako obvykle se sebou začátek nového roku přináší zbrusu nové trendy v oblasti make-upu. Některé trendy překvapily svým comebackem a jiné s námi zůstávají i další rok. Stejně jako vždy existuje pár variant, které zůstaly téměř beze změny, ale některé z novinek nás velmi překvapily. Co nového nám tedy mohou stylisti a maskéři v jarní sezóně 2016 nabídnout?

Modrá

Jedná se s největší pravděpodobností o tu nejkurážnější propozici, se kterou jsme se během show od Chanel setkali. Oči, které jsou dozdobeny pastelovými barvami, hlavně modrou, dodávají dojem brýlí či masky. Řasy a kontura bez jakéhokoliv zvýraznění.

Nebeská modrá

Jonathan Saunders a Monique Lhuillier nám předvedli nebeskou modrou, která se rozhodně stane trendem roku 2016.

Pastolová žlutá

Na třetím místě se nachází make-up od americké značky MAC. Velmi intenzivní barvy celého víčka, kterým dominuje pastelová žlutá, oranžová a například i limetková.

Rudé rty

Nemyslete si, že to, že se něco bere jako klasika, znamená, že se nemůže jednat o trendy koncept. Rudé rty jsou takovým kosmetickým evergreenem. Pokud si ale přejete být opravdu trendy, musíte tuto zářivě rudou rtěnku kombinovat s jemným očním make-upem.

Retro oční řasy

Během jarní-letní sezóny můžeme letos očekávat velký comeback retro stylu. Trendy bude hlavně zvýraznění řas. Louis Vuitton tento trend předvedl skrze falešné, tlusté a dlouhé řasy. Čím zajímavější, tím lepší.

Hvězdný make-up

Jaro 2016 není pouze o pastelech, ale také o celkovém zvýraznění očí. Metalický make-up (oční stíny v tónech šedé a grafitové), silné barvy na víčka a tlustá oční tužka. To vše můžete zkombinovat s jasným make-upovým základem pro efekt bledé tváře. Vaše oči se nádherně zvýrazní.

Přirozený vzhled

Poslední propozice se k nám dostává přímo z mola Chloe a Gucci. Jedná se o „no make-up“ make-up. Tento trend je populární již několik let.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *